Til hovedinnhold
Hjem > Løsninger > Møteromsløsninger

Møterom

Enkle, brukervennlige og innovative løsninger

Har du opplevd at teknologien ikke spiller på lag, og følelsen av stress og frustrasjon når du egentlig skulle hatt fokus på innhold? Mange har vært der, enten i tradisjonelle møterom eller i videomøter. Serve leverer løsninger som gir deg trygghet, og som gjør det enklere for deg og lykkes. Enkelt å komme i gang, presentere, holde møter og samhandle. Vi tar gjerne et møte for å drøfte hvordan vi kan gjøre arbeidsdagen din bedre.

Hjem > Løsninger > Møteromsløsninger

Møterommet

Tilpasset ditt behov

Har du behov for et lite eller stort møterom, auditorium eller klasserom, et tradisjonelt eller et hybrid møterom med videokonferanseutstyr og alle fasiliteter som du kan tenke deg?

Du trenger ikke det dyreste utstyret om det kun skal være 1-3 personer i ett lite Huddle Room. Samtidig bør du ta høyde for at et stort møterom krever mer av det teknologiske AV-utstyret for bilde, video og lyd. Kanskje du kan gjenbruke noe utstyr som du allerede har? Det er både økonomisk og bærekraftig, og vi bistår deg i vurderingene opp mot ønsket funksjonalitet.

Løsningen for gode og effektive møterom er å ha utstyret i orden og møteromsteknologi som er tilpasset bruken. Serve leverer alt av teknisk utstyr som du trenger i et moderne møterom og bistår deg i prosessen slik at du kommer i mål med et strømlinjeformet rom tilpasset ditt behov – komplett, ferdig levert og klart til bruk.

Enkelt å komme i gang, enkelt å presentere, enkelt å holde møter, enkelt å samhandle.

Møteromspanel og booking

Databeat Doorsign gir deg oversikten

Databeat Doorsign er en kostnadseffektiv løsning som gir deg oversikt over møterom, kontorer og tilgjengelighet på ressurser på en enkel måte. Løsningen integrerer vi sømløst med ditt kalendersystem for automatisk henting og visning av den nyeste informasjonen, på den måten slipper du dobbeltbooking av rom. Det er enkelt å tilpasse design på dørskiltet slik at ditt eget design komplementerer kontorlandskapet. Du kan sette inn bakgrunnsbilder, video og grafikk tilpasset ditt ønske og tilpasse hver minste detalj med din egen designmal. Dette styrker merkeidentiteten, både internt og eksternt. Med Databeat Doorsign oppnår du bedre flyt i hverdagen med enkel møteromsbooking og bedre oversikt over tilgjengelighet.

Videokonferanse

Få flyt i booking og deltagelse i videomøter

Gjennom aktiv bruk av videokonferanse i deres bedrift, vil dere skape mange fordeler som økt fleksibilitet, reduserte reisekostnader og evnen til å bringe ansatte og kollegaer sammen fra forskjellige deler av verden på en effektiv måte. Gjennom våre møteromskonsepter kan dere enkelt booke et møterom i deres kalendersystem og få oppleve «one click to join» og flyt i deres møterom. Vi leverer selvsagt løsninger som støtter de ulike programvareapplikasjoner som benyttes, for eksempel Microsoft Teams, Zoom og Google Meet.

Lyd i møterom

Bli forstått med god lyd

Unngå unødvendige misforståelser og feilkommunikasjon i møterommet. God lyd bidrar til en profesjonell og produktiv atmosfære med mindre stress og gode beslutninger.

I våre konsepter har vi valgt leverandører som leverer lydteknologi av høy kvalitet, hvor dere skal være trygge på at innholdet i møtet blir i fokus og budskapet kommer tydelig frem.

Se våre andre løsninger

Printere og skannere

Et naturlig sentrum for dokumentflyten i alle typer kontorer

Møteromsløsninger

Enkle, brukervennlige og innovative løsninger

Dokumenthåndtering

Bli mer lønnsom med færre manuelle prosesser

Digital samhandling Photo

Digital skilting

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid

Serve er et Canon Business Center

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Bred fagkunnskap

  • Stort geografisk dekningsområde

  • Tilgang på et bredt sortiment

Serve Photo

Kontakt oss