Til hovedinnhold
Hjem > Løsninger > Printere og skannere

Printere og skannere

Et naturlig sentrum for dokumentflyten i alle typer kontorer

Ikke bare print, kopiering og skanning, men selve nerven i dokumentflyten i bedriften. Uansett behov, så har Serve løsningen. Du får produkter med full uttelling på sikkerhet, funksjonalitet og bærekraft. Og selvsagt vår gode service og support. Vi kaller det god flyt. 

Hjem > Løsninger > Printere og skannere

Dokumentbehandling

Mindre manuelt arbeid med Canons løsninger for dokumenthåndtering. Finn dokumenter raskt og sikkert – uansett hvor du befinner deg. La oss hjelpe deg med å jobbe smartere!

Utskrifts- og enhetsbehandling

For en enklere og mer effektiv hverdag

Vellykket hybridarbeid handler om å ta i bruk teknologi som kobler ansatte til hverandre, til informasjonen og prosessene som driver virksomheten fremover, når og hvor som helst.

For å møte dine krav til mobilitet og sikkerhet, og for å hjelpe deg til bedre digital samhandling, automatisering av prosesser og økt brukervennlighet, knytter vi gjerne multifunksjonsprinteren til ditt interne økosystem (Teams, OneDrive, Sharepoint et.) med Uniflow Print & Scan. Våre løsninger for enhetsadministrasjon forenkler hverdagen til deg som har mange enheter i nettverket.

Serve guider deg gjennom hele prosessen på vei til en enklere og mer effektiv kontorhverdag. Våre konsulenter har lang erfaring med å bistå bedrifter i mange ulike bransjer.

Produkttype Photo

Skanning og innhenting av dokumenter

Enkelt – med nyskapende programvare

Hvordan høres det ut å ha en løsning som klassifiserer dokumenter og automatisk henter viktige data? Eller som skanner, registrerer, sorterer, indekserer og eksporterer dokumenter som fullstendig søkbare filer?

Alt dette, og mer til, er mulig med Canons nyskapende programvare. Vi veileder din bedrift i valget av programvaren som kan gi nettopp din bedrift skikkelig flyt.

Dokumentbehandling og prosessautomatisering

Bruk mindre tid på manuell administrasjon

Få en god rytme i bedriftens arbeidsflyt med programvare som støtter opp dine interne prosesser og automatiserer dokumentbehandlingen.

 • Oppnå digitaliseringsmålene raskere
 • Økt effektivitet og lønnsomhet
 • Bedre oversikt og kontroll
 • Sporbarhet og sikkerhet

Printere og skannere

Serve tilbyr en komplett produktlinje fra markedsledende Canon. Våre høyt kvalifiserte konsulenter hjelper deg å velge løsningen som setter din arbeidsplass i bevegelse.

Skrivere for kontoret

Serve hjelper deg å velge kontorskriver

Enten du driver et lite firma, er en del av et globalt konsern, eller noe midt imellom – kan vi i Serve gi deg gode råd om valg av skrivere for kontoret.

Som Canon Business Center har vi tilgang på et omfattende utvalg av utskriftsløsninger, og våre medarbeidere har inngående kunnskap om hver og en av dem. Du trenger ikke å vite akkurat hva du trenger når du kontakter oss – vi analyserer behovet sammen med deg.

 • Multifunksjonsskrivere
 • Enkeltfunksjonsskrivere
 • Laserskrivere for hjem og kontor

Storformatskrivere

For deg som printer i store formater

Fotografi, kunst, skilt, display og plakater er bare noen eksempler på innhold som gjerne printes i store formater. Serve leverer en komplett portefølje av storformatskrivere som gir fantastiske resultater.

 • CAD- og GIS-plottere
 • Bredformatskrivere for foto
 • Skilt-, display- og plakatskrivere
 • Skrivere for prøvetrykk
 • Grafikkskrivere
 • Skrivere for industri og spesialproduksjon

Produksjonsskrivere

For kommersielle og interne trykkerier

Om du driver et profesjonelt trykkeri, eller produserer store mengder trykksaker inhouse, vet du at god arbeidsflyt og prima leveranser er viktig. Vi hjelper deg å velge maskinene som både har overlegent tempo og kompromissløs kvalitet.

 • Digitale produksjonsmaskiner
 • Arkbaserte trykkmaskiner
 • Rullebaserte trykkmaskiner
 • Trykkmaskiner for fotoproduksjon

Dokumentskannere

Raske, pålitelige og brukervennlige skannere

Gjør om bunkene med papir til digitale dokumenter med kun noen få tastetrykk.

Er du mye på farten og ønsker en kompakt og bærbar skanner? Eller er du på utkikk etter en brukervennlig skanner bygd for kontormiljøet? Kanskje du trenger en planskanner med ekstra høy oppløsning, eller en storformatskanner? Uansett hva du skal skanne, vi hjelper deg.

Serve leverer også lynraske produksjonsskannere, for deg som krever enda raskere ytelse.

Samarbeidspartner

Serve er et Canon Business Center

Gjennom vårt partnerskap med Canon har vi tilgang til markedsledende løsninger og tjenester for digital samhandling.

Canon har bred og unik kompetanse innenfor alle produkt- og tjenesteområder som er relevante for våre kunder i de ulike bransjer. Med et landsdekkende nettverk av sertifiserte Canon-partnere kan vi levere våre tjenester til dine avdelingskontorer i hele landet.

Canon fokuserer på nyskaping, sikkerhet og bærekraft i produktutvikling, produksjon, logistikk, produkter i bruk og ved utfasing av produkter.

Vi velger Canon for at vi skal være i stand til å levere deg de beste tjenester i vår bransje innen utskrift, skanning og dokumentbehandling.

Serve Miljøprint

Gjenbruk av multifunksjonsprintere

Hos oss i Serve jobber vi aktivt i vår daglige drift for å redusere vårt miljøavtrykk. Noe av det viktigste vi kan gjøre, er å redusere ressursbruken. Derfor tilbyr vi gjenbruk av multifunksjonsprintere. Like gode som nye!

Kontakt oss