Til hovedinnhold
Hjem > Løsninger > Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering

Bli mer lønnsom med færre manuelle prosesser

Sømløs interaksjon mellom ansatte, informasjon og prosesser. Når som helst og hvor som helst.

Digital samhandling Photo
Hjem > Løsninger > Dokumenthåndtering

Dokumenthåndtering

Effektiv digital samhandling og automatisering av prosesser

Manuelle prosesser, ofte papirdrevne, er som regel til hinder for effektiv samhandling og produktivitet i bedrifter. Arbeidet er gjerne rutinepreget og kjedelig, og kan føre til økt sykefravær, mistrivsel og turnover.

Effektiv digital samhandling og automatisering av prosesser kan gi deg store fordeler – som bedre kontroll og økt lønnsomhet.

Håndter all informasjon som en ressurs, skaff deg unik innsikt i bedriften og oppdag mulighetene du ikke har sett tidligere. Teknologien hjelper deg å bli mer lønnsom ved å håndtere informasjon og forretningsprosesser på en effektiv måte.

Vi har løsninger som kobler dine ansatte til hverandre, til informasjonen og prosessene som driver virksomheten fremover, når og hvor som helst.

Våre konsulenter har lang erfaring med leveranser innen mange bransjer, og våre anvendelige løsninger benyttes av alt fra enkeltmannsforetak til store globale konsern. Serve hjelper deg å løse utfordringer innenfor mange områder.

Produkttype Photo

Digital signering

Like sikkert som penn og papir

Nå kan du signere og administrere alle dokumentene dine sikkert og enkelt via Canon eSign, en nettportal for digital signering.

Elektronisk signatur passer for alle bedrifter, uansett størrelse, og er et viktig hjelpemiddel på reisen for å bli heldigital. Store deler av både offentlig og privat sektor har allerede begynt å ta i bruk slike løsninger.

Serve leverer en sikker og brukervennlig signeringsløsning som både vil forenkle, forbedre og effektivisere måten din organisasjon håndterer avtaler på. Sporing forteller deg hvor i prosessen dokumentet er, og skreddersydd arbeidsflyt i signeringsplattformen sikrer effektivitet gjennom hele prosessen.

Prosessautomatisering

Flyt mellom systemer

Serve leverer løsninger som gjør at du kan digitalisere og automatisere informasjonsflyten mellom systemer, og dermed fjerne manuelle prosesser.

Gjentagende prosesser som håndtering av ordregrunnlag, fakturaer, bilag eller skjemainformasjon er typiske eksempler på arbeid som kan digitaliseres. Vi hjelper deg med løsningen som vil optimalisere kvaliteten og ressursbruken, og bidra til økt produktivitet, bedre lønnsomhet og reduserte kostnader.

Ta kontakt med Serve, og spør oss om hjelp til å skape flyt mellom systemer – vi står klare for å bistå!

Produkttype Photo

Se våre andre løsninger

Printere og skannere

Et naturlig sentrum for dokumentflyten i alle typer kontorer

Møteromsløsninger

Enkle, brukervennlige og innovative løsninger

Dokumenthåndtering

Bli mer lønnsom med færre manuelle prosesser

Digital samhandling Photo

Digital skilting

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid

Serve er et Canon Business Center

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

  • Bred fagkunnskap

  • Stort geografisk dekningsområde

  • Tilgang på et bredt sortiment

Kontakt oss