Til hovedinnhold

Vi tilpasser løsningene
til din bedrift.

Serve gir deg nyskapende løsninger for samhandling og kommunikasjon som gjør din bedrift mer effektiv, lønnsom og bærekraftig.  

Printere og skannere

For alt fra små enkeltpersonforetak til store kontormiljøer

Uansett behov, så har Serve løsningen. Vi hjelper deg å velge løsningene som gir ditt kontor ekstra godt driv, med full uttelling på sikkerhet, funksjonalitet og bærekraft. Vår gode service og support er selvsagt inkludert.  

Møteromsløsninger

Tilpasset den hybride hverdagen

Møtet skulle vært i gang for ti minutter siden, men lyden er borte og skjermdelingen virker ikke. Høres det kjent ut? Slik trenger det ikke være. La Serve hjelpe deg med stressfrie møteromsløsninger, slik at du kan konsentrere deg om det du er der for – møteagendaen.  

Dokumenthåndtering

Høyere tempo og mer kraft med automatiserte prosesser

Fått nok av manuelle, papirbaserte prosesser som er til hinder for effektiv samhandling og produktivitet? Vi har løsninger som kobler de ansatte sammen og gir bedre flyt i håndtering av informasjon. Du sparer tid, får bedre kontroll og økt lønnsomhet. 

Digital samhandling

Digital skilting

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid

Digital Signage, infoskjermer, reklameskjermer og digital skilting. Kjært barn har mange navn. Serve hjelper deg i gang med kommunikasjon på digitale flater, så du kan skape levende innhold for dine ansatte, gjester og kunder. 

Kaffebryggeren – dersom smak teller

God kaffe bidrar til trivsel, godt arbeidsmiljø og fornøyde kunder. Vårt datterselskap Kaffebryggeren leverer kaffe- og vannløsninger til deg som er opptatt av god kaffe, en problemfri hverdag og god service.

  • Utsøkte kaffebønner fra Bergstrands Kafferosteri

  • Sveitsiske kvalitetsbryggere

  • Kompromissløs service

Kontakt oss