Til hovedinnhold
Hjem > Løsninger > Digital skilting

Digital skilting

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid

Digital Signage, infoskjermer, reklameskjermer og digital skilting. Uansett hva du kaller det, disse skjermene gjør det enkelt å tilpasse budskapet til målgruppen og nå dem akkurat der de er.

Kommunikasjon på digitale flater er like aktuelt i butikker og handlesentre, som på skoler, hotell og internt i kontor- eller produksjonslokaler. Infoskjermer gjør at du kan holde dine kunder, gjester og ansatte informert. Serve hjelper deg i gang med digital skilting.

Hjem > Løsninger > Digital skilting

Enkel publisering

Digital synlighet med få tastetrykk

Databeat Signage er en skybasert løsning som gir deg muligheten til å publisere innhold fra hvor som helst, når som helst.

Du velger selv hva du vil vise på skjermen, enten det er bilder, videoer eller nettsider.

Infoskjermer

Alt du trenger for å komme i gang

Det er mye å ta hensyn til når du skal velge riktig løsning. Er du på jakt etter en vindusskjerm, menyskjerm, resepsjonsskjerm eller reklameskjerm, men er usikker på hvordan du skal gå frem og hva du bør tenke på? Vi hjelper deg med alt fra å velge riktig skjerm, størrelse og plassering, til programvare, installasjon og support.

Vår partner Samsung leverer verdens første integrasjonsklare skjermløsning som sømløst kombinerer maskinvare og programvare. Det betyr at vår publiseringstjeneste knyttes direkte til skjermen, og at du dermed slipper ekstern player. Enkelt, greit og driftssikkert!

Samsung tilbyr et variert utvalg av kvalitetsskjermer som gir profesjonell bildekvalitet og som passer uansett forretningsbehov.

Skjermsøyler

Med mulighet for interaksjon med målgruppen

Skjermsøyler er et veldig godt alternativ dersom du ønsker plassere skjermen nær målgruppen din, og dersom målgruppen skal være interaktiv med løsningen.

Skjermsøyler et enkle å plassere og dermed veldig fleksible. Vi leverer skjermsøyler både for innendørs og utendørs bruk i ulike størrelser, om ønskelig med touch for interaktivitet.

Kan skjermsøyle være løsningen for deg? Vi loser deg i mål med å velge riktig skjerm, størrelse og plassering, samt programvare, installasjon og support.

LED-skjermer

Når du virkelig skal gjøre et inntrykk

Si det stort med en LED-skjermvegg!

LED-skjermer er modulbaserte og kan dermed bygges i den størrelsen og det formatet som passer deg. Dette åpner for mange spennende muligheter.

Med rammeløse paneler unngår du linjer og rammer rundt hver enkelt skjerm. Ofte henger LED på en flat vegg, men LED kan også kurves eller monteres frittstående. Høy lysstyrke og god kontrast resulterer i et sømløst, helhetlig bilde – en visuell opplevelse av høyeste kvalitet.

LED skjermteknologi passer godt i signage-løsninger, både utendørs og innendørs, og benyttes i svært mange sammenhenger. Her er noen eksempler:

 • Auditorium
 • Resepsjon
 • Kantine
 • Lounge
 • High-end møterom
 • Reklameboards
 • Stadionreklame
 • Kontrollrom
 • Kollektivknutepunkt osv.

Serve hjelper deg med å finne den riktige LED-løsningen basert på ditt behov, i samarbeid med leverandører som Samsung og Assit.

Se våre andre løsninger

Printere og skannere

Et naturlig sentrum for dokumentflyten i alle typer kontorer

Møteromsløsninger

Enkle, brukervennlige og innovative løsninger

Dokumenthåndtering

Bli mer lønnsom med færre manuelle prosesser

Digital samhandling Photo

Digital skilting

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid

Serve er et Canon Business Center

Gjennom vårt partnerskap med Canon har vi tilgang til markedsledende løsninger og tjenester for digital samhandling.

 • Bred og unik kompetanse

 • Stort geografisk dekningsområde

 • Fokus på nyskaping, sikkerhet og bærekraft

Kontakt oss