Til hovedinnhold
Hjem > Referanser > Et samarbeid som varmer

Vi ser at Kirkens Bymisjon gjør en fantastisk jobb på mange områder, for at våre lokalsamfunn skal være inkluderende, trygge, robuste og bærekraftige. Dette for at de som ikke har alt, skal bli sett og ivaretatt.

Vi ser frem til et fortsatt godt samarbeide med Kirkens Bymisjon og Jan Egil Hovland, seniorrådgiver i Kirkens Bymisjon Drammen, Kongsberg og Hønefoss.

Viktig å ha med gode støttepartnere
“Vi i Kirkens Bymisjon Drammen, Kongsberg og Hønefoss ønsker å være der for de som trenger det og da er det viktig å ha med gode støttepartnere som bidrar inn til vårt arbeid. Tusen takk til Finn-Martin Paulsen og Serve AS”, sier Hovland.

Samarbeidsavtalen bidrar til endringer og muligheter for mennesker som trenger det. Avtalen omfatter viktige økonomiske bidrag til Kirkens Bymisjons arbeid i Drammen, og ressurser i form av vår kompetanse og produkter til nytte i deres arbeidsdag. Serve og vårt datterselskap Kaffebryggeren AS sponser Kirkens Bymisjon med kaffe som forhåpentligvis vil varme mange i tiden fremover. For hvert kilo kaffe våre kaffekunder kjøper, så øker vårt bidrag til Kirkens Bymisjon.

Det er viktig å ha med gode støttepartnere som bidrar inn til vårt arbeid.

Jan Egil Hovland, seniorrådgiver i Kirkens Bymisjon Drammen, Kongsberg og Hønefoss.