Til hovedinnhold
Hjem > Referanser > Møbelringen forlenger avtale med Serve på multifunksjonsprintere fra Canon

Møbelringen forlenger avtale med Serve på multifunksjonsprintere fra Canon

Philippe Zürcher, kundeansvarlig i Serve AS er veldig fornøyd med det gode samarbeidet med Møbelringen.

«Vi har gjennom flere år levert multifunksjonsmaskiner til butikkene over hele landet. Med den nye Canon imageRunner ADVANCED DX-serien vil vi kunne støtte Møbelringen videre i sitt fokus rundt IT-sikkerhet. Vi setter stor pris på at vi har fått fornyet tillit og ser frem til å levere høy kvalitet til alle Møbelringen butikker», sier han.

Møbelringen ble etablert i 1985. Siden den gang har Norges mest inspirerende og serviceinnstilte møbelkjede vokst til 69 medlemseide butikker spredt over hele landet, fra Kristiansand i sør til Honningsvåg i nord.

Møbelringen AS er Møbelringens servicekontor, som ligger på Lierstranda utenfor Drammen. Servicekontoret leverer flere tjenester til kjedemedlemmene, som overordnet strategiutvikling, innkjøps- og kjedesortiment, markedsføring og kundeklubb, kundeservice og økonomi.

Alle Møbelringen-butikker er eid av medlemmer i Møbelringen. Sentrale funksjoner styres gjennom selskapet Møbelringen AS, samt datterselskapene Møbelringen Digital AS og MR Regnskap.

Møbelringen er glade for samarbeidet med Serve.

Multifunksjonsprinterne er stabile og driftssikre, noe som betyr mye for våre butikker. Canon sitt fokus på sikkerhet og bærekraft er også viktig for Møbelringen, og Canon-partnere har over tid bevist at de leverer servicetjenester raskt og effektiv i hele landet.

– Runar Andresen, IT-sjef i Møbelringen AS.

Serve AS er sertifisert som Canon Business Center dvs. Canon-partner på høyeste nivå. Gjennom vårt partnerskap med Canon har vi tilgang til markedsledende løsninger og tjenester for digital samhandling. Canon har bred og unik kompetanse innenfor alle produkt- og tjenesteområder som er relevante for våre kunder i de ulike bransjer. Med et landsdekkende nettverk av sertifiserte Canon-partnere kan vi levere våre tjenester til avdelingskontorer i hele landet.
Canon fokuserer på nyskaping, sikkerhet og bærekraft i produktutvikling, produksjon, logistikk, produkter i bruk og ved utfasing av produkter.

Vi velger Canon for at vi skal være i stand til å levere deg de beste tjenester i vår bransje innen utskrift, skanning og dokumentbehandling.

Flere Referanser

Bygger familiebedrift av voksende sport

For noen er frisbeegolf en morsom fritidsaktivitet, for andre er det seriøs konkurranseidrett. For familien Eliassen i Hokksund er det blitt en sterkt voksende familiebedrift.

Digitalisering av HR-funksjonen

Den nye personvernforordningen (GDPR) som trådte i kraft i 2018 var ett av momentene som gjorde at Vikersund Bad bestemte seg for å gjøre noen endringer i personalprosessene sine.

Eventyrlig utvikling for Eventyrhytter

Eventyrhytter har produsert og levert kvalitetshytter fra Modum gjennom mange år.