Til hovedinnhold
Hjem > Referanser > Samhandling i praksis

Samhandling i praksis

“Med innovative løsninger og lokal service er vi i Trebo trygge på at Serve er riktig leverandør for oss”, sier Alexander Aas, daglig leder i Trebo.

Trebo og Serve er stolte sponsorer av Strømsgodset. Begge virksomheter er opptatt av et sterkt lokalt næringsliv og benytter aktivt sponsorpoolen til å pleie relasjoner og knytte nye kontakter.

Trebo er en totalentreprenør som jobber med alt fra privatboliger til større eiendomsprosjekter.

Kan fokusere på kjernevirksomheten
“For et selskap i sterkt vekst er det viktig å fokusere på kjernevirksomhet. Tid er knapphetsfaktor og våre støttesystemer må bare virke. Da vi nylig skulle oppgradere multifunksjonsprinter var det derfor naturlig å ta en prat med Serve. Med innovative løsninger og lokal service er vi i Trebo trygge på at Serve er riktig leverandør for oss.”

– Alexander Aas, daglig leder Trebo

Tid er knapphetsfaktor og våre støttesystemer må bare virke.

– Alexander Aas, daglig leder Trebo.

Skal leve opp til forventningene
Serve leverer utskriftsløsninger, møteromsløsninger, infoskjermer og kaffeløsninger gjennom datterselskapet Kaffebryggeren AS.

“Strømsgodset og svært mange av sponsorene til Godset benytter oss som leverandør av utskriftsløsninger, men det føles alltid ekstra godt å ønske nye kunder som Trebo velkommen. Vi skal sørge for å leve opp til Trebo sine forventinger og har tro på at dette er starten på et langvarig samarbeid”

– Finn-Martin Paulsen, daglig leder Serve.

Begge er enige om at det å handle av hverandre innad i sponsorpoolen er bærekraftig på så mange måter og oppfordrer alle til å se etter leverandører lokalt når man skal gjøre anskaffelser.