Til hovedinnhold
Hjem > Referanser > Modum Kabel-TV valgte Serve

Modum Kabel-TV valgte Serve

Modum Kabel-TV valgte Serve som ny leverandør av utskriftsløsning og løsning for digital signering.

Sindre Andersen

Modum Kabel-TV er en lokal tjenestetilbyder av TV- og bredbåndsløsninger som i tillegg drifter og tilbyr nettverksløsninger for flere samarbeidspartnere.

Selskapet er i sterk vekst og hadde i 2020 en omsetning på ca. 53 millioner kroner. Ved utgangen av 2021 hadde Modum Kabel-TV 25 dyktige ansatte og rett i underkant av 7000 kunder i Modum, Sigdal, Krødsherad og Ringerike.

Velg en leverandør som kjenner ditt område. Enkelt, raskt og lokalt!
Slik lyder oppfordringen fra Modum Kabel-TV til innbyggerne i regionen, og det var nettopp det Modum Kabel-TV gjorde da de valgte Serve som ny leverandør av utskriftsløsning og løsning for digital signering.

“Da vi ble kjent med Serve, så fant vi fort ut at de bygger på samme verdier som oss og at de har mange kunder i vårt nærområde. Med to serviceteknikere bosatt i Modum kommune føler vi oss trygge på rask og god service når behovet oppstår.”

– Sindre Andersen, daglig leder Modum Kabel-TV.

Da vi ble kjent med Serve, så fant vi fort ut at de bygger på samme verdier som oss.

Effektiviserer flere prosesser
I dialogen med Serve ble Sindre Andersen også kjent med e-signeringstjenesten som Canon leverer (Canon eSign) og fant raskt ut at tjenesten vil bidra til å effektivisere flere prosesser for Modum Kabel-TV.

“Tjenesten er svært enkel å ta i bruk, den forenkler signeringsprosessen for alle parter og det at vi kan profilere tjenesten med vår egen firmaprofil var viktig for oss.”
– Sindre Andersen, daglig leder Modum Kabel-TV.

Flere Referanser

Bygger familiebedrift av voksende sport

For noen er frisbeegolf en morsom fritidsaktivitet, for andre er det seriøs konkurranseidrett. For familien Eliassen i Hokksund er det blitt en sterkt voksende familiebedrift.

Digitalisering av HR-funksjonen

Den nye personvernforordningen (GDPR) som trådte i kraft i 2018 var ett av momentene som gjorde at Vikersund Bad bestemte seg for å gjøre noen endringer i personalprosessene sine.

Eventyrlig utvikling for Eventyrhytter

Eventyrhytter har produsert og levert kvalitetshytter fra Modum gjennom mange år.