Til hovedinnhold
Hjem > Referanser > Serve Zone 23

SERVE ZONE 23

Velkommen til SERVE ZONE 23    hvor formålet er å gi deg innsikt i hvordan våre løsninger og tjenester kan bidra til bedre flyt.

Med aktuelle foredrag får du anledning til å drøfte problemstillinger med både oss i Serve og representanter fra våre samerbeidspartnere. Bli inspirert og oppdag hvordan du kan oppnå bedre flyt i din virksomhet. Du velger selv om du vil delta på ett eller flere foredrag, så det er bare å møte opp når det passer best for deg.

Program

08.30 - Dørene åpnes
Velkommen til en uformell og hyggelig fagdag.

09.00 - Effektiv kommunikasjon på digitale flater (infoskjerm / signage)
v/ Joel Joelsen, Vekstdirektør i Databeat.Net AS

Rett informasjon, på rett sted og til rett tid! Kommunikasjon på digitale flater er like aktuelt i butikker og handlesentre, som på skoler, hotell og internt i kontor- eller produksjonslokaler. Med en effektiv signageløsning kan du holde dine kunder, gjester og ansatte informert. Joel Joelsen i Databeat.Net
gir deg en innføring i hvordan du kan forenkle din kommunikasjon på digitale flater.

10.00 - Effektive og fleksible møter – Den hybride hverdagen (videokonferanse)
v/ Ole S. Sønsterud-Hansen, Business Development EMEA i Neat AS

Neat er et norsk videokonferanseselskap som har fokus på brukeren i møterommet. Elegante alt-i-ett-løsninger som minimerer kompleksiteten og sørger for en stressfri hybrid arbeidshverdag. Ole S. Sønsterud-Hansen i Neat vil fortelle om hvordan man enkelt kan booke og administrere møterom, og ikke minst sørge for brukervennlighet.

11.00 - Merkevarebygging i en digital jungel
v/ Sondre Nygård, daglig leder i NYG AS

Hver dag er det tusenvis av ulike budskap som kjemper om oppmerksomheten vår. Å finne veien gjennom den digitale jungelen kan være utfordrende uten riktige hjelpemidler. Vi skal se på hva du kan få til med en god strategi – og litt tålmodighet.

12.00 - De fleste har fått en mer digital hverdag på arbeidsplassen, men har vi tatt ut potensialet?
v/ Richard Engelstad Solution, Business Consultant i Serve AS

Etter pandemien bruker vi i mye større grad samarbeidsverktøy og skyløsninger. Dette gjør det mulig å jobbe desentralt og der man er. Det gir også noen utfordringer med tanke på flyt og oppfølging av arbeidsoppgaver når vi ikke møtes i korridorene eller ved kaffemaskinen hver dag. Vi vil illustrere hvordan vi i Serve har bistått andre bedrifter med å strømlinjeforme sine prosesser og rutiner – og hvordan kan vi hjelpe deg.

13.00 - Sikkerhet, sikkerhet og sikkerhet!
v/ Amund Kristiansen, Sikkerhetsansvarlig i Canon Norge

God digital sikkerhet blir viktigere og viktigere for norske virksomheter. Økt bruk av teknologi gjør oss mer sårbare. Ulike aktører utnytter tekniske og menneskelige sårbarheter til å stjele, endre, hindre og påvirke oss. Antall alvorlige hendelser er tredoblet siden 2019. Hvilken sikkerhet har du knyttet til din utskriftsløsning? Inngår printere i risikovurderingen din? Amund Kristiansen, sikkerhetsansvarlig i Canon Norge, hjelper deg med å forstå trusselbildet og setter fokus på hva du kan gjøre for å øke sikkerhetsgraden i din virksomhet.

14.00 - Gi din kreativitet utløp og fang oppmerksomheten i store formater
v/ Stig Hvalryg, Produktansvarlig Storformat i Canon Norge

Løsningene er tilgjengelig for stadig flere brukergrupper, kvaliteten er fantastisk og økonomien er gunstig. Vi vil rette fokus mot både bruk av teknologi og nye måter å løse oppgavene på. Stig Hvalryg, produktansvarlig storformat i Canon Norge, gir oss innsikt i muligheter og oppsider ved å benytte storformat utskrifter i din kommunikasjon innen foto, plakater, tekniske tegninger, bannere m.m.

Bevertning

Mat vil være tilgjengelig hele dagen, og det er mulig å spise under foredragene. Kaffebryggeren sørger for servering av god kaffe og forfriskende vann. Du kan også benytte anledningen til å få en demonstrasjon av kaffe- og vannløsningene som Kaffebryggeren tilbyr.

Meld deg på her

  Flere referanser

  Bygger familiebedrift av voksende sport

  For noen er frisbeegolf en morsom fritidsaktivitet, for andre er det seriøs konkurranseidrett. For familien Eliassen i Hokksund er det blitt en sterkt voksende familiebedrift.

  Digitalisering av HR-funksjonen

  Den nye personvernforordningen (GDPR) som trådte i kraft i 2018 var ett av momentene som gjorde at Vikersund Bad bestemte seg for å gjøre noen endringer i personalprosessene sine.

  Eventyrlig utvikling for Eventyrhytter

  Eventyrhytter har produsert og levert kvalitetshytter fra Modum gjennom mange år.